JOKIHAARAN VERKKOPALVELU
PAUNETTI

Uusi kyläasiainhoitaja aloitti 7.4.2002

Jokihaaran kolmas kyläasainhoitaja aloitti. Kyläyhdistys haastatteli neljä henkilöä ja valitsi heistä 43-vuotiaan Vesa Kankaan uudeksi kyläasiainhoitajaksi. Vesa on innokas liikkuja etenkin pyöräily on lähellä sydäntä. Viiden viimeisen vuoden aikana on pyörän matkamittariin kertynyt liki 140 tuhatta kilometriä eli reilu 3000 kilometriä kuussa. Löytyykö Uuraisilta lähelekkään vastaavaa vai pitääkö etsiä koko maasta.
Vesan tavoittaa parhaiten matkapuhelimella GSM 0400 802876. Vesalta onnistuvat kaikki työt. Ensimmäisten viikkojen tehtäviin on kuulunut lainausaseman hoitoa, kahvinkeittoa, lautojen sirkkelöintiä ja lapujen tekoa.
Tilauskirjassa on varauksia jo seuraaville kuukausille mutta lisääkin sopii.
Yhdistys veloitta Vesan tehtävistä 2,5 € päivältä ja lisäksi tulevat koneista yms. tulevat kulukorvaukset jollei työn tilaajalla ole omia laiteita ja niiden polttoaineita ja tarvikkeita. Tehdyt työt maksetaan käteisellä kuittia vastaan Vesalle työn päätyttyä. Laskutuksen hoitamiseen ei ole yhdistyksellä resursseja.
Kesän alussa Vesan tapaat Aittakioski Paunetissa myyjänä ja kioskin kiinteistönhoito kuuluu tulevan kesän aikana hänen tehtäviinsä. Kylätiedotteet liikkuvat postilaatikoihin Vesan mukana ja "leipominenkin onnistuu" vastasi Vesa kun Henttosen Raili tenttasi asiaa haastattelussa. 
Huumorissa löytyy ja osaapa Vesa huijatakin sanoivat Rytköäsen nuoret herrat Arsi ja Arttu kirjastolla poiketessaan.
Vesa pitää jatkossa yllä Kylätalon varauskirjaa joten tiloja vaatessanne muistakaa: GSM 0400 802876Kyläyhdistyksen sihteeri Jukka Haaparanta toivottaa uuden kyläasiainhoitajan Vesa 
Kankaan tervetulleeksi. Työsopimus vuoden pestistä on juuri allekirjoitettu.
Takaisin Paunettiin