PAUNETTI
Jokihaara Uurainen


Vuoden 2000 positiivisin Vesa Keskinen sai seuraajan

Veikka Gustafssonista

Juuri julkistettu Suomen positiivisin henkilö mallia 2001 poseeraa kyläkauppias 
Vesa Keskisen ja tyttöystävänsä Laura Rislakin kanssa Tuurissa Hyvän Tuurin Iltamissa. 

 

Hyvän Tuurin Iltamat Tuurissa oli Valittujen Palojen ja Positiivareiden järjestämä tilaisuus, missä julkistettiin vuoden 2001 Suomen positiivisin henkilö.
Positiivareiden "Kokki-Jussi" alias Juhani Töytäri on vuosien ajan tarjoamansa Ajatusten Aamiaisen myötä luonut Suomeen Positiivisuus viikon, jota parhaillaan vietetään ja yhdessä Valittujen palojen kanssa järjestänyt Vuoden positiivisimman henkilön valinnan. Tänä vuonna valinta tapahtui kaksivaiheisessa sähköpostiäänestyksessä.
Tittelin sai ansaitusti vuorikiipeilija/kouluttaja-esitelmöitsijä 33-vuotias Veikka Gustafsson Espoosta.
Veikan positiivisuutta on "Vain taivas rajana" ja lähes tuhat kouluvierailua ympäri Suomen Mannerheimin lastensuojeluliiton Selvä elämä-ohjelman lähettiläänä. Vuorikiipelyn ammattilainen on mitä mahtavin esiintyjä ja ohjelman luoja. Vuorikiipeilyssä merkittävimpiä saavutuksia ovat ensimmäisenä suomalaisena Mount Everestin huipulle (8850m) sekä useimpien maanosien korkeimpien  huippujen valloitukset.
Vuoden 2000 positiivisin eli kyläkaupppias Vesa Keskinen luovutti tittelin luotavaisin mielin. Positiivisuus-aate sai hyvän lähettilään.

Vuoden positiivisimman tittelin ovat aikaisemmin ansainneet muun muassa kyläkauppias Vesa Keskinen, Katri-Helena, Valentin Kononen, Marco Bjurström  Satu Silvo, Jari Sillanpää, pastori Olli Valtonen ja kuulantyöntäjä Mika Halvari.

Lue lisää Hyvän Tuurin Iltamista www.positiivarit.fi

 

Teksti ja kuvat Mikko Nieminen