PAUNETTI
Jokihaaran kylätiedote 1/2002

  Tulevaa toimintaa: 

Kaukalo-ottelu:
Jokihaaran Itä-Länsi -kaukalo-ottelu  laskiaissunnuntaina 10.2.2002 klo 18. Joukkueiden kokoaminen, säännöt yms. asiat lisätietoja Aki Lähteenmäki ph. 814 247.

Tumpelo-kurssi
 
Atk:n alkeiskoulutus jatkuu kylätalolla helmikuussa. Lisätiedot ja ilmoittautumiset tammikuun aikana Mikko Nieminen
puh. 814 238 tai 0400 378 364

  Hiihtokilpailut:
Jokihaaran perinteiset hiihtokilpailut Konttilanmäessä Raili ja Pentti Henttosella Sunnuntaina 17.3. alkaen klo 11 ilmoittautumisella. Sarjoja ja matkoja kaikenkuntoisille ja –ikäisille. Lisätietoja yhdistyksen toimihenkilöiltä.

  Kuutamohiihto:
Jokihaaran ensimmäinen kuutamohiihto täyden kuun aikaan kiirastorstaina 28.3. klo 20. Lähtö kylätalolta, latu kiertelee Nauttiaisjärvellä. Reitillä makkaranuotio ja maalissa kahvi- tai mehutarjoilu. Osallistumismaksu 5 Euroa, mikä sisältää makkaran, mehun, kahvin ja diplomin. Ilmoittautuminen paikanpäällä kylätalolla.

  Kioskin avajaiset:
Kolmas kioskikesä starttaa sunnuntaina 26.5. klo 12. Luvassa mukavaa ohjelmaa, kolmas Jokihaaran Molkkaturnaus, ja tietysti Valion herkullista kermajäätelöä.

  Kioskikaraoke:
Suuren suosion saavuttanut Kioskikaraoke Uurasten Viikon keskiviikkona 24.7. klo 18 alkaen. Ohjelmassa monimuotoisen musiikin lisäksi perinteiset kesäjuhlapelit, paljon mukavia ihmisiä, raitista ulkoilmaa, monenlaista purtavaa. Laitathan päivämäärän kalenteriisi.

 Nettileiri:
EU:n rahoittamaan Jokihaaran kehittämishankkeeseen kuuluva Nettileiri nuorille järjestetään heinäkuun aikana Aittakioski Paunetin tiloissa. Ohjelmassa nettisurffailua, tietotekniikkaa, valokuvausta, kilpailuja, pelejä, liikuntaa ym. mukavaa yhdessäoloa.
Tarkoitettu 10-15-vuotiaille nuorille Ilmoittautumiset puh. 814 238 tai 0400-378 364

Tulossa myös Jokihaara Rock ja Match Show. Ajankohdat selvinnevät lähiaikoina.

Puhelinluettelo

 Jokihaaran uusi puhelinluettelo ilmestyy helmikuussa. Mikäli tietosi ovat muuttuneet tai haluat matka-puhelinnumerosi uuteen luetteloon niin ottanet yhteyttä Jukka Haaparantaan puh. 814 248 tai 0400 641 168 

Hiihtoladut ja kaukalo

Jokihaaran molemmat kunnan kanssa yhteistyössä hoidettavat hiihtoladut ovat nyt kunnossa. Suoritusten kirjausvihkot ovat entisillä paikoillaan.
Kaukalo on myös hyvässä kunnossa ja ahkerassa käytössä. Jos joku haluaa harrastaa hyötyliikuntaa on siihen oiva mahdollisuus kaukalolla. Kolan työntäminen ja jäähoito ovat oikein hyviä liikuntamuotoja.

Kioskimyyjille työtä tarjolla  Kioski avataan toukokuun lopulla. Kesäkuun alusta lähtien on kylän nuorille työtä tarjolla. Jos olet kiinnostunut kioskimyyjän työstä niin ottanet yhteyttä yhdistyksen puuhaihmisiin.                             

  Nettileirin ohjaajille työtä tarjolla

Nettileiri järjestetään heinäkuun aikana. Leirille tarvitaan kolme ohjaajaa. Jos olet kiinnostunut mielenkiintoisesta tehtävästä niin ottanet yhteyttä puh. 814 238 Maija tai Mikko

Jokihaara-esite

EU:n rahoittama kylän kehittämishanke sisältää Jokihaara-esitteen suunnittelun ja painattamisen. Esite-projektia vetää Oikarin uusi asukas Markku Pylkkö  ( 0400 640 943) ja häneen kannattaa ottaa yhteyttä jos Sinulla on toiveita tai ideoita esitteen suhteen. Esite on tarkoitus saada valmiiksi kioskikauden alkuun mennessä.

Kyläasiainhoitaja

Timo Parkkosen työrupeama kyläasiainhoitajana on kääntynyt viimeiselle neljännekselle.
Jos olet yhdistelmätukikelpoinen työnhakija niin huhtikuun alusta alkaen on tarjolla haasteellinen ja monipuolinen työtehtävä.
Lisätietoja tehtävästä Jukka puh. 814 238, Timo puh. 3110 306 tai Mikko puh. 814 238.

Lainausasema

Uuraisten kirjaston Jokihaaran lainausaseman hoidosta on tehty sopimus kyläyhdistyksen ja kunnan välillä. Sopimus on voimassa maaliskuun loppuun saakka. Ja sitä jatketaan jos uusi kyläasiainhoitaja saadaan palkattua tai löydetään muu toimiva ratkaisu. Yhdistyksen johtokunnan mielestä lainausasema on palvelu jota ei pidä antaa kylältä pois ja korvaus lainausaseman hoidosta on merkittävä tulonlähde yhdistyksen pienissä rahavirroissa. Suunnitteilla on mm. kirjastonhoitopiiri, jolla turvattaisiin palvelun säilyminen. 

www.paunetti.fi

Jokihaaran verkkopalvelu Paunetin sivustojen sisällön kehittämisvastuu kuuluu tämän vuoden alusta Jari Rytköselle. Hänen vetämänsä työryhmä miettii uusia sisältöjä ja muutenkin sivujen kehittämistä entistä toimivimmiksi.
Paunetin sivuilla on vajaan vuoden aikana vieraillut noin 8300  kävijää, mikä keskimäärin 20-30 kävijää per päivä. Pienillä resursseilla tehdyksi sivustoksi määrä mittava.
Uusilla ideoilla ja paremmalla markkinoinnilla moninkertaistamme kävijämäärän toisena toimintavuotena. 

Jokihaara-mainosmateriaali

Kylän kehittämishanke on myös kylän markkinointia. Kevään aikana hankimme Jokihaara-.aiheista mainosmateriaalia jota tullaan tarjoamaan omakustannushintaan kyläläisille. Suunnitteilla on ainakin t-paidat ja lippikset. Tuleville kioskimyyjille edellä mainitut tulevat työsuhdeasuina.

 

Hankkeessa mukana: Jokihaaran kyläyhdistys, Vesuri r.y, Uuraisten kunta

Julkaisija:                              Jokihaaran kyläyhdistys        

Julkaisuvastaava:                  Mikko Nieminen