Jokihaaran verkkopalvelu
PAUNETTI
Parempaan Asumiseen Uuraisilla - Noheva Elo -
Tieto Talkoiden Imussa

Nyt kyntämään vaikka nauris vielä idäkkään

Jokihaaran pvy hankki ”traktorin”

  Pien- ja omakotiviljelijöiden ja muiden maalla asujien yhdistys, Jokihaaran Pvy on lisännyt konekantaansa. Menneellä viikolla yhdistys hankki ”traktorin”. Jokihaaralaisten uusi kone on muista traktoreista poiketen etuvetoinen ja 100 prosenttisella tasauspyörästön lukolla varustettu viisi hevosvoimainen turboton erikoismalli.
”Traktorin” komea lisävarustelista sisältää seuraavat välineet: yksi- ja kaksisiipinen kultivaattori, perunanistustus- ja multausaura, vetävät piikkipyörät sekä kuljetuspyörät.
Kätevän käynnistyvyyden takaa käsikäyttöinen rikastin ja kärjetön elektroninen sytytysjärjestelmä. Vaihteita laitteessa on yksi plus yksi eli pakkikin on.
Amerikassa valmistetun koneen merkki on Weed Eater ja väri on luontoystävällisen vihreä. Weed Eater itse syö 95 oktaanista bensiiniä mutta hyvin kohtuullisella ruokahalulla. Laitteen tukipalveluista vastaa jyväskyläläinen Jyväs-Matti.
Tulevan kevään kyntöihin ja perunan istutuksiin uutuutta saa lainattua hintaan 50 mk päivä ja tiedusteluihin vastaa yhdistyksen koneet ja laitteet-jaoksen vastaava Teuvo Riihimäki puhelin 814 123 tai 040 5707024.
Teuvo mieluusti opastaa myös laitteen turvallista käyttöä.                  

                                               

Teksti ja kuvat: Mikko Nieminen

Jokihaaralaisten kevätkynnöt suoritetaan jatkossa uudella amerikkalaisella Weed Eaterilla

Jokihaaran pvy vuokraa laitteita joka lähtöön

Laiteluettelo

Tämä pallopäähevosten aika on pian ohi Jokihaarassa