Taneli Laine, Markku Laulumaa, Sakari Lapinkangas, Arja Lähteenmäki, Kosti Salminen, Jouko Salminen, Kalle Salminen ja Valtteri Lapinkangas

1. Jokihaaran Itä-Länsi pelattiin laskiaisena.

Itä vei voiton numeroin 10-6

Lännen joukkue:

Markku Pylkkö, Tero Niinijärvi, Aki Lähteenmäki, Tero Poikonen, Hannu Veijonen, Jussi Nieminen, Visa Laine, Lasse Mäkinen, Roope Niinijärvi, Arja Niinijärvi, Roni Niinijärvi, Jaakko Lähteenmäki

Taneli Laine, Markku Laulumaa, Sakari Lapinkangas, Arja Lähteenmäki, Kosti Salminen, Jouko Salminen, Kalle Salminen ja Valtteri Lapinkangas. Kiertopalkinnoksi hankittu pokaali maalivahti Kosti Salmisen tiukassa otteessa.

Ensimmäinen ottelu käytiin Idän hallitessa

Jokihaara ensimmäinen Itä-Länsi-kaukalo-ottelu käytiin laskiaissunnuntaina kyläkeskuksen kaukalolla. Pitkään jatkunut suojasää pehmitti kaukalon jään ja ottelu jouduttiin käymään tossut jalassa.

Itä ei saanut liikkeelle täyttä joukkuetta. Kohteliaana kilpakumppanina Länsi lainasi pari pelaajaa ja niin ottelu saatiin käyntiin täysin joukkuein.

Ottelun tuomariksi oli kutsuttu puolueettomalta maalta Kyynämöisiltä Jari Mäkinen.

Alusta pitäen Itä hallitsi peliä. Jo ensimmäisen erän alkuminuuteilla se hankki 3-0 johdon. Länsi piristyi hieman ja tauolle mentiin lukemissa 6-3.

Toiseen erään Länsi tuli latautuneena ja tasoitti tilanteen melko pian 5-6 numeroihin. Paikalle hälytettyjen lisävahvistusten Jussi Nieminen ja Visa Laine sihti ei ollut kohdallaan. Itä rokotti joka käänteessä ja hankkiutui pian 10-5 johtoon. Länsi sai vielä maalin aikaiseksi mutta aika kului Idän eduksi. Ottelun lopputulos Idälle 10-6.

Ottelun loppunumerot eivät kerro koko totuutta. Kentällä peli oli paljon tasaisempaa. Idän mahtavasti pelannut maalivahti   Kosti Salminen piti maalin suun niin tiukasti kiinni ettei Lännen hyvätkään yritykset menneet perille kuin kerran kymmenestä.

Kyläyhdistyksen lahjoittama pokaali on nyt vuoden Idän hallussa.

Jokihaaran kyläyhdistys kiittää toimitsijoita, rehdisti pelanneita joukkueita ja kannustavaa yleisöä. Erityiskiitokset tuomari Jari Mäkiselle ja Hewin Oy:lle Lännen peliasujen lahjoituksesta.